H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Azonnali foglalás

2020-05-27
2020-05-28

Az is fontos mi mit mondunk magunkról, de ennél talán hitelesebb korábbi vendégek véleménye rólunk. A Geréby Kúria vendégértékelései az egyes portálokon.


Lovaglás

Lovasudvarunkat úgy alakítottuk ki, hogy a lovaglás szerelmesei minden tudásszinttel igénybe tudják venni lovas szolgáltatásainkat.

Gyakorlott lovasok terepen, kísérővel hódolhatnak szenvedélyüknek, de azok se csüggedjenek, akik lovat eddig csak képen láttak. Szakképzett lovas szakembereink futószáron bárkinek segítenek elsajátítani a lovaglás alapjait, legyen az kisgyermek vagy lelkes felnőtt. A haladók a karámban csiszolhatják tovább lovaglótudásukat. A kevésbé bátor csemeték pedig póniháton ismerkedhetnek a négylábú élménnyel.


Ha netán átutazóban van, és lovat szállít, mi nemcsak az Ön, hanem a négylábú útitárs elszállásolásáról is gondoskodunk. Boxban vagy állásban tudjuk a lovakat elhelyezni, az árban benne van a „félpanziós” ellátás, ami a reggel és este kínált zabot jelenti, de ezen kívül folyamatos szálas takarmányt is biztosítunk, „büfé” jelleggel.

A Geréby Kúria Lovasudvarában lehetőség van lovaglás tanulásra minden tudásszintnek megfelelően. A lovas oktatás során gyakorlott lovas oktató kollégáink a helyszínen győződnek meg a lovaglásra jelentkezettek tudásáról. A lovas oktatás keretében alapvetően 3 féle lehetőség van lovaglásra a tudásszintnek megfelelően:

    futószáras lovas oktatás
    karámon belüli lovas oktatás
    terepen történő lovas oktatás

A lovas oktatás kezdők esetében a lovasudvar lovainak megismerésével kezdődik. A megfelelő ló kiválasztása a lovasoktató feladata, aki a lovardában a legfontosabb tényezőt, a biztonágot szem előtt tartva választja ki a tanuló számára legalkalmasabb lovat. Gyakorlott és visszatérő vendégeink a lovas oktatáshoz természetesen igényelhetnek már "megszokott" lovat és lovas oktatót. Ezen igényt kérjük a lovaglás foglalásakor jelezzék.

Szeretne értesülni időszakos kedvezményes ajánlatainkról?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Szeretnék értesülni a kedvezményes lehetőségekről

 

booked.net

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00