H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Azonnali foglalás

.

Lovaglás a Geréby Kúriában

Lovasudvarunkat úgy alakítottuk ki, hogy a lovaglás szerelmesei minden tudásszinttel igénybe tudják venni lovas szolgáltatásainkat akár rossz idő esetén is, hiszen a lovasoknak fedeles lovarda is rendelkezésére áll.

Gyakorlott lovasok terepen, kísérővel hódolhatnak szenvedélyüknek, de azok se csüggedjenek, akik lovat eddig csak képen láttak. Szakképzett lovas szakembereink futószáron bárkinek segítenek elsajátítani a lovaglás alapjait, legyen az kisgyermek vagy lelkes felnőtt. A haladók a karámban csiszolhatják tovább lovaglótudásukat. A kevésbé bátor csemeték pedig póniháton ismerkedhetnek a négylábú élménnyel.


Ha netán átutazóban van, és lovat szállít, mi nemcsak az Ön, hanem a négylábú útitárs elszállásolásáról is gondoskodunk. Boxban vagy állásban tudjuk a lovakat elhelyezni, az árban benne van a „félpanziós” ellátás, ami a reggel és este kínált zabot jelenti, de ezen kívül folyamatos szálas takarmányt is biztosítunk, „büfé” jelleggel.

A Geréby Kúria Lovasudvarában lehetőség van lovaglás tanulásra minden tudásszintnek megfelelően. A lovas oktatás során gyakorlott lovas oktató kollégáink a helyszínen győződnek meg a lovaglásra jelentkezettek tudásáról. A lovas oktatás keretében alapvetően 3 féle lehetőség van lovaglásra a tudásszintnek megfelelően:

  -  futószáras lovas oktatás
  -  karámon belüli lovas oktatás
  -  terepen történő lovas oktatás

A lovas oktatás kezdők esetében a lovasudvar lovainak megismerésével kezdődik. A megfelelő ló kiválasztása a lovasoktató feladata, aki a lovardában a legfontosabb tényezőt, a biztonságot szem előtt tartva választja ki a tanuló számára legalkalmasabb lovat. Gyakorlott és visszatérő vendégeink a lovas oktatáshoz természetesen igényelhetnek már "megszokott" lovat és lovas oktatót. Ezen igényt kérjük a lovaglás foglalásakor jelezzék.

 

booked.net

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00

OTP & MKB & K&H SZÉP Kártya elfogadóhely


NTAK regisztrációs szám: SZ19000421