H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Azonnali foglalás

2023-05-30
2023-05-31

.

.

🏇 Lovász/ lovasoktatót keresünk (2023.05.19.)

Épp munkát keresel vagy szeretnél váltani?
A Geréby Kúrába 🏇lovász/lovasoktatót keresünk.
Keresünk egy lelkes és tapasztalt lovászt/lovasoktatót, aki csatlakozna csapatunkhoz! Célunk, hogy a lehető legmagasabb színvonalon biztosítsuk a lovaglás oktatását, és a lovak gondozását. Ha szereted a lovakat, és szeretnél dolgozni egy csodálatos környezetben, akkor ez a munkalehetőség neked szól!
 
Feladatok:
- Lovaglás oktatásának biztosítása különböző szintű lovasoknak
- Lógondozás, takarítás, etetés és itatás
- Lovak edzése és kiképzése
- Lovak egészségügyi állapotának ellenőrzése és kezelése
 
Elvárások:
- Megfelelő szakmai végzettség és tapasztalat a lovaglás és a lovak gondozása területén
- Rugalmasság, türelem és szeretet a lovak iránt
- Kiváló kommunikációs és emberi kapcsolatok kialakítása
- Képesség a csapatban való munkára
- Határozott és önálló döntéshozatali képesség
 
Ha úgy érzed, hogy megfelelsz az elvárásoknak, és szeretnél dolgozni egy fantasztikus környezetben, küldd el jelentkezésedet..
 
A jelentkezéseket a Geréby kúria honlapján várjuk:
Várjuk jelentkezésedet!
 
Lovastúra vezető végzettség előny, de nem feltétel. A jelentkezőket elsősorban maximum a lovasudvartól gépkocsival elérhető távolságról várjuk. Ha kérdésed lenne a megpályázott állással kapcsolatban, hívható közvetlenül Látos Lajos 30/9686-431 -es számon.
 
Geréby Kúria

Jelentkezés: https://gereby.hu/hu/fooldal/allasajanlatok#tavtart

Raktáros állás (2022.11.28)

Munkát keresel? Szívesen váltanál?
Jelenleg  raktáros munkatársat keresünk.

Részletek és jelentkezés:
https://gereby.hu/hu/fooldal/allasajanlatok#tavtart

Geréby Kúria
www.gereby.hu
Pusztán vendégszeretet

Már foglalhatók a helyek a 2022/2023-as szilveszteri vacsoraestre

Már foglalhatók a helyek a 2022/2023-as szilveszteri vacsoraestre, melyre az programmal készülünk:
- vendégek érkezése 18 órától , welcome drink érkezéskor
- svédasztalos szilveszteri díszvacsora
- szilveszteri buli reggelig - időutazás a zenében ! A 80-90-es évektől napjainkig kiegészítve latinos zenékkel a Brooklyn Produkció tálalásában
- tombolahúzás
- éjfélkor himnusz, pezsgő, éjféli harapnivalók
- szilveszteri buli teljes ideje alatt a tömény italok kivételével - korlátlan italfogyasztás (Frittmann borok, csapolt sör, üdítő, ásványvíz, kávé, továbbá szilveszter éjfélkor pezsgő)
Felhőtlen jókedv, ízletes ételek korlátlan hosszú ital fogyasztás!

A vacsora és program ára: 24.900,-Ft/fő

Megjegyzés: A rendezvényterem befogadóképessége és a tavalyi túljelentkezésre való tekintettel kösse le időben a helyet! SZÉP kártyát elfogadunk!

Érdeklődés és foglalás : +36 30 9 559 056- számon vagy a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen lehet!

 

 

Várjuk foglalását!

Esküvős nyílt nap 2022.11.13 (Vasárnap)

nyiltnap

Álmodozni jó, az álmokból születnek a nagy tettek és a szép dolgok. Emlékszel még milyen esküvőt álmodtál magadnak gyermekkorodban? Talán még ezt az álmot is felülmúlhatja a valóság, ha jól választod ki az esküvőd helyszínét.

2022.november 13-án
10 órától 15 óráig esküvős nyílt napot tartunk. Ezen a napon betekintést nyerhetsz a romantikus szabadtéri ceremónia hangulatába, bejárhatod a különböző méretű és hangulatú termeinket, megnézheted az elegáns terítéseket és az egyedi dekorációkat.

Az Alföld egyik legromantikusabb esküvőhelyszíne, a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar esküvős nyílt napot szervez, mely napon bemutatjuk NEKTEK esküvős szolgáltatásainkat. Megismerkedhettek a kúriával, rácsodálkozhattok a gyönyörű környezetre, kérdezhettek és kóstolhattok.

Ezen a napon betekintést nyerhetsz ezen kívül a romantikus szabadtéri ceremónia hangulatába, bejárhatod a különböző méretű és hangulatú termeinket, megnézhetitek az elegáns terítéseket és az egyedi dekorációkat, amelyek lehetnek klasszikus, modern, provance-i vagy a 20-70-es évek stílusát idézők. Találkozhatsz szolgáltató partnereinkkel, az anyakönyvvezetőtől a vőfélyig, a cukrásztól a fotósig mindenki itt lesz. Megkóstolhatod a legkedveltebb esküvői ételeinket.Tájékoztatást nyújtunk az italkínálatunkról.

A kiállítás megtekintése ingyenes. Az esküvős ételsorokból összeállított korlátlan büféasztalos menü kóstolásának díja: 6.990,-Ft/fő.

Látogass el nyílt napunkra, ismerd meg a kínálatunkat és tedd fel kérdéseidet a szakembereinknek! Ha tetszik amit látsz, tapasztalsz, a nyílt napon le is foglalhatod az esküvőd időpontját, helyszínét.

Jelentkezés az esküvős nyílt napra


 

booked.net

INFORMATIONS

Check-in: from 15:00

Check-out: until 10:00

Breakfast: 8:00-10:00

Restaurant: 12:00-21:00

Reception: 0:00-24:00